Έκανε ένεση με βαζελίνη στο πέος του και έπαθε γάγγραινα! – SEX

Έκανε ένεση με βαζελίνη στο πέος του και έπαθε γάγγραινα! - SEX


Το μέγεθος τελικά μετράει; Μάλλον η απάντηση είναι «ναι» για έναν άντρα από τα νησιά του Νοτίου Ειρηνικού, ο οποίος έκανε ένεση με βαζελίνη στο πέος του, θέλοντας να το κάνει… μεγαλύτερο και τελικά έπαθε γάγγραινα.

Δείτε επίσης: O οργασμός της γυναίκας που κάνει τους άνδρες να τρελαίνονται!

Ο άνδρας, η ταυτότητα του οποίου δεν έγινε γνωστή, πήγε στο νοσοκομείο και παραπονέθηκε στους γιατρούς ότι τις τελευταίες πέντε μέρες έχει φαγούρα στο πέος του.

Ανέφερε στους γιατρούς ότι πριν από δύο χρόνια είχε κάνει την ένεση και οι γιατροί του έκαναν ερωτήσεις για τη σεξουαλική του συμπεριφορά.

Το πέος του ήταν παραμορφωμένο λόγω της γάγγραινας. Η σάρκα είχε σαπίσει και είχε συσσωρευτεί πύον στην περιοχή.

Οι γιατροί τον έβαλαν επειγόντως στο χειρουργείο και υπέμεινε δύο επεμβάσεις για να σωθούν τα γεννητικά του όργανα.

Τελικά, ένα μήνα αργότερα και έπειτα από πολλαπλά μοσχεύματα δέρματος που του έβαλαν οι γιατροί, ο 45χρονος επέστρεψε σπίτι του.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μέγεθος του πέους!

Παίζει ρόλο η τεχνική για να ικανοποιήσει κάποιος μια γυναίκα, ή αρκεί να διαθέτει “πλούσια” προσόντα; Και όταν λέμε “πλούσια” τι εννοούμε;

Ποιο είναι το φυσιολογικό μέγεθος πέους και πότε ένα πέος θεωρείται μικρό ή μεγάλο; Επίσης ποιό είναι το ιδανικό μέγεθος πέους για τους άνδρες και ποιο για τις γυναίκες;

Δείτε τι ισχύει ακριβώς…

Το μήκος του πέους σε κατάσταση χαλάρωσης δεν είναι ανάλογο με το μήκος του πέους όταν βρίσκεται σε στύση.
Το μήκος ενός φυσιολογικού πέους στον ενήλικα κυμαίνεται κατά μέσον όρο σε 12-15 cm σε μήκος όταν βρίσκεται σε στύση, ενώ η μέση διάμετρος σε χάλαση υπολογίζεται σε 2,8 cm.

Το μεγάλο πέος δεν «εγγυάται» τον γυναικείο οργασμό!
Για τη γυναίκα μπορεί να είναι πιο σημαντικό το πάχος του πέους αντί το μήκος του.
Ένα πολύ μεγάλο πέος μπορεί να προκαλέσει πόνο κατά τη διείσδυση και καθ’ όλη τη διάρκεια της ερωτικής επαφής

Ο κόλπος της μια γυναίκα που δεν έχει τεκνοποιήσει έχει μήκος 7,5 εκ. και εκτείνεται περίπου στα 10 εκατοστά κατά τη σεξουαλική διέγερση.

Ο φόβος του άνδρα ότι το πέος του είναι μικρό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στύσης και εκσπερμάτισης.
Η αισθητική φαλλοπλαστική δεν αφορά μόνο σε άνδρες που υποφέρουν από αληθή μικροφαλλία.

Μετράει το μέγεθος; Αυτές οι στάσεις θα σου αποδείξουν ότι όχι!

Σε πόσες από εσάς έχει τύχει ένας άνδρας με μικρό πέος; Δεν είναι δύσκολο, άλλωστε, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι περισσότεροι διαθέτουν μικρό πέος. Τι μπορείς να κάνεις;

Αυτό που μπορείς είναι να την αξιοποιήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην στερηθείς την ευχαρίστηση. Όλη αυτή η προσέγγιση μπορεί να ακούγεται πολύ ωφελιμιστική, αλλά στην ουσία είναι ένας τρόπος να νιώσεις ικανοποίηση με ο,τι έχεις και -βασικό- να μην ξενερώσεις και φύγεις γι’ αυτό το λόγο.

Επίσης μην ξεχνάς ότι όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος. Έτσι, την έλλειψη κάποιων εκατοστών λοιπόν μπορούν να αναπληρώσουν μερικές στάσεις και τεχνικές. Αυτές είναι οι στάσεις που εγγυώνται να σου χαρίσουν απόλαυση, όταν σύντροφος ή παρτενέρ σου υστερεί σε μέγεθος.

1 Με τα πόδια ψηλά, στο στήθος του
Οποιαδήποτε στάση στην οποία η γυναίκα είναι ξαπλωμένη με πλάτη και έχει τα πόδια της ψηλά «δουλεύει» όταν ο άντρας έχει μικρό πέος. Ξάπλωσε ανάσκελα, ανασήκωσε τη λεκάνη σου υψώνοντας τα πόδια σου και ακούμπησέ τα στο στήθος και στους ώμους του. Τώρα ζήτα του να σε ανασηκώσει πιάνοντας σε από τα οπίσθιά σου και να εισχωρήσει μέσα σου. Αν θέλεις να νιώθεις πιο έντονα την τριβή, μπορείς να σταυρώσεις τα πόδια σου.

https://www.athensmagazine.gr/

2 Doggy, σταθερή αξία
Εδώ οι οδηγίες περιττεύουν. Ένα tip θα σου δώσουμε μόνο. Προσπαθήστε να κάνετε πιο «ελεγχόμενες» κινήσεις. Ζήτα από τον παρτενέρ σου να εισχωρήσει βαθιά μέσα σου και να περιοριστεί σε μικρές κινήσεις αντί να να μπαινοβγαίνει έντονα (το οποίο ίσως κάνει το πέος του να «γλιστράει» προς τα έξω).

3 Το αντικριστό
Βάλε εκείνον να κάτσει στην άκρη του κρεβατιού (ή ενός τραπεζιού) και εσύ κάθισε επάνω του με τα οπίσθιά σου να βρίσκονται πάνω στους μηρούς του. Από αυτή τη στάση, εκτός του εσύ έχεις τον έλεγχο, υπάρχει άμεση οπτική επαφή (πράγμα που αυξάνει την ένταση), διεγείρεται και η κλειτορίδα σου και το πέος του έχει πολύ λίγες πιθανότητες να «ξεφύγει».

4 Εσύ από πάνω
Τα ξέρεις τα κατατόπια κι εδώ. Όταν λοιπόν θα είσαι σε αυτή τη θέση δοκίμασε, αντί να πηγαίνεις πάνω-κάτω, να πηγαίνεις μπρος-πίσω. Στάση απολαυστική και, επιπλέον, πρακτική.

5 Το κοχύλι
Δώσε βάση τώρα. Ξαπλώνεις ανάσκελα και φέρνεις τα πόδια σου επάνω και προς τα πίσω (προς τους ώμους σου). Στην ουσία είναι σαν έχεις σχηματίσει ένα V με τα πόδια σου. Από αυτή τη θέση, η διείσδυση είναι πιο βαθιά και η απόλαυση, μεγαλύτερη.



Source link

Πότε οργιάζει το μυαλό των γυναικών και έχουν "ορέξεις"; - SEX Previous post Πότε οργιάζει το μυαλό των γυναικών και έχουν “ορέξεις”; – SEX
Τι θα δείτε στο επόμενο επεισόδιο του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» το Σάββατο 23 Νοεμβρίου (video) Next post Τι θα δείτε στο επόμενο επεισόδιο του «Πιο Αδύναμου Κρίκου» το Σάββατο 23 Νοεμβρίου (video)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *