«Nα σε πάω Ελλάδα»: Το νέο τραγούδι του Drake και DJ Khaled με τίτλο «Greece»

«Nα σε πάω Ελλάδα»: Το νέο τραγούδι του Drake και DJ Khaled με τίτλο «Greece»


Ο DJ Khaled κυκλοφόρησε τις πολυαναμενόμενες συνεργασίες του με τον Drake, τα τραγούδια “POPSTAR” και “GREECE”.

Όπως εξήγησε ο Αμερικάνος παραγωγός, τα δύο νέα τραγούδια θα συμπεριλαμβάνονται στο 12ο άλμπουμ του με τίτλο «Khaled Khaled» που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

 Ο Καναδός ράπερ τραγουδά «Fly you out to Greece» στο «Greece» στο βίντεο του οποίου απεικονίζεται αντίγραφο από την όψη αρχαίου αθηναϊκού τετράδραχμου του 5ου αιώνα π.Χ. που φέρει παράσταση γλαύκας.

Ο Drake προσπαθεί να αποπλανήσει μια κυρία με πολυτελείς υποσχέσεις, όπως διακοπές στην Ελλάδα και στο Παρίσι και μιλά για τα θαύματα του καταναλωτισμού, για γαλλικούς και ιταλικούς οίκους μόδας.

 Στο «Popstar» αφηγείται πως ζει ένας από τους πιο επιτυχημένους ποπ σταρ στον κόσμο, με την πίεση της φήμης, τα συνεχή τηλεφωνήματα έως τον εξονυχιστικό έλεγχο της αστυνομίας

Είναι η πρώτη συνεργασία των δύο καλλιτεχνών μετά από τρία χρόνια. Στο παρελθόν έχουν κυκλοφορήσει τα τραγούδια, «Fed Up» (2009), «I’m One» (2011), «No New Friends» (2013), διπλά πλατινένιο «For Free» (2016) και«To The Max» (2017) μαζί με άλλους ράπερ.

Πηγή: skai.gr



Source link

«Αν δεν σηκωθείς τώρα, σε χωρίζω!»: Η γυναικάρα που λίγο έλειψε να διαλύσει τον γάμο Παπαμιχαήλ- Βουγιουκλάκη - Sex Previous post «Αν δεν σηκωθείς τώρα, σε χωρίζω!»: Η γυναικάρα που λίγο έλειψε να διαλύσει τον γάμο Παπαμιχαήλ- Βουγιουκλάκη – Sex
Σύνοδος Κορυφής: Περιμένοντας το «τέλος του παιχνιδιού» Next post Σύνοδος Κορυφής: Περιμένοντας το «τέλος του παιχνιδιού»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *