Όσα ακούν τα αυτιά μας στις πιο πριβέ στιγμές! – SEX

Όσα ακούν τα αυτιά μας στις πιο πριβέ στιγμές! - SEX


Οι άνθρωποι είμαστε ιδιαίτερα ευάλωτοι κυρίως σε δυο στιγμές της ζωής μας: όταν αρρωσταίνουμε και όταν κάνουμε σεξ. Σήμερα, θα σταθούμε στο δεύτερο, όπως πολύ σωστά υποψιαστήκατε.

Δείτε επίσης: Γιατί ο ένας σε μια σχέση θέλει σ3ξ και ο άλλος όχι;

Ελάτε, παραδεχτείτε το, έχετε πει και έχετε ακούσει τέρατα κατά τη διάρκεια του σεξ. Λόγια, λόγια, λόγια. Όχι, όχι, δεν εννοώ προστυχόλογα, μπινελίκια, σέξι προσβολές και τα συναφή. Αλλά εκείνες τις τρελές εκδηλώσεις θαυμασμού, αγάπες και τρυφεράδες που το επόμενο πρωί έχουμε ξεχάσει ή απλώς δεν πιστεύουμε πως ειπώθηκαν ποτέ.

Και φυσικά, δε μιλάω για σχέσεις ζωής και μεγάλους έρωτες, αλλά για τα παρεξηγημένα one night stand ή τις ακόμα πιο παρεξηγημένες σεξοσχέσεις που συντηρούνται κι αναπνέουν κυρίως σε κρεβάτια με αχ και βαχ και χωρίς πολλά πολλά αισθήματα.

Ο φίλος μου ο Αντώνης συνηθίζει να λέει «σ’ αγαπώ» πάνω στην κορύφωση. Πέντε μήνες τον κρύβομαι από μια stalker που ήταν πεπεισμένη ότι βρήκε το άλλο της μισό στο πρόσωπο του πολυλογά και αγαπουλιάρη Αντώνη. Αδυνατούσε να το σταματήσει ο καψερός. Ήταν το χούι του. Μαζί με τρυφερές αγκαλιές στο τέλος. Το πρωί βέβαια έκανε πάντα πως κοιμάται για να μην μπει στη διαδικασία ούτε καν να αποχαιρετίσει τις νυχτερινές ερωμένες, αλλά δεν έχει να κάνει.

Άλλωστε όλοι μας, ανεξαρτήτως φύλου, θέλουμε να ακούμε αυτά που μας αρέσουν, ειδικά τέτοιες στιγμές.

Η Μαίρη, απ’ την άλλη, δίνει υποσχέσεις και όρκους με το κιλό σε όλους τους περαστικούς εραστές της. Ό, τι υπόσχεση και όρκο μπορείτε να φανταστείτε. «Είσαι ο ένας, ο μοναδικός», «κανείς δε μ’ έχει κάνει να νιώσω έτσι, στ’ ορκίζομαι», «σου υπόσχομαι ότι θα βγάζουμε τα μάτια μας ακόμα κι όταν έχω σχέση» και άλλα, πολλά και όμορφα. Την επόμενη μέρα έφευγε αθόρυβα απ’ τα σπίτια τους μην τυχόν και ξυπνήσουν και χρειαστεί να αρχίσει πάλι τα μεγάλα λόγια.

Έχετε σκεφτεί ποτέ γιατί τα κάνουμε αυτά; Τι μας ωθεί να το ανοίξουμε το ρημάδι και να πούμε χίλιες δυο κουταμάρες που δεν πιστεύουμε παρά μόνο εκείνη τη στιγμή, εκείνο το λεπτό, εκείνη τη νύχτα;

Σκέφτομαι ότι ίσως κάποιοι να μην αποδέχονται μέσα τους τη στεγνότητα του πράγματος και θέλουν να το στολίσουν με λέξεις, να μην το ζήσουν ξεροσφύρι. Λίγες αγάπες, λίγα λουλούδια και voila! Έτοιμο το σκηνικό με χειροποίητες και λεξολάγνες αυταπάτες.

Κάποιοι άλλοι πάλι ίσως να έχουν ανάγκη την αποδοχή εκείνη τη στιγμή της αδυναμίας, που ο ένας είναι γυμνός και εκτεθειμένος απέναντι στον άλλο και λένε και ξαναλένε με σκοπό να ακούσουν κι αυτοί. Στιγμιαία και προφορική επιβεβαίωση ας πούμε.

Όπως και να ΄χει, μη μασάτε τέτοιες στιγμές. Τα ουσιαστικά σπουδαία και αληθινά μεγάλα λόγια δε τα λέμε (ή μάλλον τα λέμε αλλά δεν τα εννοούμε) και δεν τ’ ακούμε ένα λεπτό πριν τελειώσουμε με μάτι αλλήθωρο που πεταρίζει και μπάσα φωνή.

Πες τα, πίστεψέ τα, απόλαυσέ τα και απάντησε σ’ αυτά άλλες ώρες πιο νηφάλιες, πιο δυνατές και σίγουρα λιγότερο γυμνές.

Πηγή: Troublemakers.gr

“Love shower”: Τι παραπάνω προσφέρει στο σ3ξ;

Η καθαριότητα είναι το παν στη ζωή, και πόσο μάλλον στη σεξουαλική! Για αυτό υπάρχει ένα sex toy το οποίο έχει σχεδιαστεί για να είστε πάντα καθαροί και να μεριμνάτε για την υγιεινή στα γεννητικά όργανα. Η πλύση αυτή λέγεται love shower δηλαδή ντους της αγάπης και προκύπτει από ειδικά σχεδιασμένα ερωτικά βοηθήματα!

Δείτε επίσης: Στοματικό σ3ξ: Πως συμβάλλει στην υγεία και τι πρέπει να προσέχουμε!

Για όλες τιε ερωτικές συνευρέσεις, το love shower είναι απαραίτητο για να καθαρίσετε το σώμα σας και να απολαύσετε τη συνέχεια χωρίς ενδοιασμούς!

Έτσι δίνει λύση σε ένα μεγάλο άγχος που έχουν οι γυναίκες σχετικά με τα θέματα υγιεινής και καθαριότητας.

Μια ακόμα χρησιμότητα του συγκεκριμένου ερωτικού παιχνιδιού, είναι το να μπορείτε να εκχύσετε κάποιο άλλο υγρό στα γεννητικά σας όργανα πχ χυμό φράουλα και να κάνετε το στοματικό πιο γευστικό και ευχάριστο για τον σύντροφο σας.



Source link

Θεσσαλονίκη: Σκηνές φαρ ουέστ με πιστολίδι στα Λαδάδικα (VIDEO) Previous post Θεσσαλονίκη: Σκηνές φαρ ουέστ με πιστολίδι στα Λαδάδικα (VIDEO)
Γιατί θα λείπουν Χάρι και Μέγκαν από Χριστουγεννιάτικο πάρτυ Βασίλισσας Next post Γιατί θα λείπουν Χάρι και Μέγκαν από Χριστουγεννιάτικο πάρτυ Βασίλισσας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *