Πήγε να φουσκώσει τα χείλη της με σιλικόνη αλλά κάτι δεν πήγε καλά…Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα φρίξετε! – Sex

Πήγε να φουσκώσει τα χείλη της με σιλικόνη αλλά κάτι δεν πήγε καλά...Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα φρίξετε! - Sex


Πολλές γυναίκες ονειρεύονται μεγάλα και σαρκώδη χείλη, για αυτό και επιλέγουν χειρουργικές επεμβάσεις, δηλαδή πλαστικές, για να τα φουσκώσουν. Αυτή η γυναίκα εύχεται να μην το είχε κάνει ποτέ!

Η Έλεν Γκονζάλεθ, 42 χρονών, παρέλυσε το στόμα της μετά από χειρουργική επέμβαση και δεν μπορούσε ούτε να χαμογελάσει. Αποφάσισε να κάνει πλαστική, γιατί είχε πέσει θύμα bullying λόγω της εμφάνισής της. Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία που παραμορφώνεται από πλαστικές, και θα σοκαριστείτε όταν δείτε πώς έγινε αυτή η γυναίκα!

Ο χειρότερος της εφιάλτης έγινε πραγματικότητα, όταν πήγε να βάλει σιλικόνη στα χείλη της. Την πρώτη ένεση είχε κάνει το 2004, και δεν είχε μείνει ικανοποιημένη με την πλαστική της μύτης της το 2016 και το 2017, μιας και την χαρακτήρισε “γουρουνίσια”.

Τα πράγματα χειροτέρεψαν όταν πήγε να φουσκώσει τα χείλη της…Θα έμοιαζε πιο ψεύτικη από ποτέ, αλλά για κακή της τύχη, το αποτέλεσμα ήταν ακόμα χειρότερο. Δεν μπορούσε ούτε να χαμογελάσει, αλλά ούτε και να φάει!

“Εύχομαι να μην είχα αγγίξει ποτέ το πρόσωπό μου! Νιώθω άσχημη και απωθητική. Θέλω να σταματήσω να μοιάζω ψεύτικη”.

“Ένιωθα άσχημα με μένα όταν ήμουν παιδί, και με τις πλαστικές ήθελα να έχω τον έγχο του σώματός μου. Από τον εκφοβισμό πήγα να αυτοκτονήσω!”

“Για μένα, η χειρουργική επέμβαση με έκανε να φανώ όμορφη, αλλά έχασα ένα ολόκληρο έτος από το μπάσκετ της κόρης μου, τα Χριστούγεννα και την ημέρα των ευχαριστιών γιατί δεν πήγα σε τίποτα [μετά την επέμβαση].

“Δεν μπορώ να φάω ή να πίνω, τα τρόφιμα πέφτουν από το στόμα μου και εάν πίνω υγρά και δεν κλείνω καλά το στόμα, βγαίνουν έξω και εγώ πρέπει να πίνω με ένα καλαμάκι.

Η περιπέτεια της Έλεν με την χειρουργική ξεκίνησε πριν από περισσότερα από 15 χρόνια, όταν είχε κάνει τα χείλη της. Είπε: “Πριν από χρόνια [το 2004], ο φίλος μου, μου είπε για μια κυρία που έκανε λίγες, τα φρύδια τατουάζ και τα συμπληρώματα των χειλιών, αλλά δεν ήταν μια πραγματική κλινική.

“Έκανα ένεση στα χείλη μου και […] ένιωσα αμέσως ότι ήταν πολύ μεγάλα, αλλά με διαβεβαίωσε ότι θα γινόταν μικρότερο, και δεν θα ήταν κάτι μόνιμο!”

Όταν έκανε την πλαστική στην μύτη, δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένη, αφού ήταν σαν είχε δύο μύτες προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Την δεύτερη φορά που έκανε, ο χειρούργος πήρε λίπος από το στομάχι και την πρόσθεσε στην μύτη, κάτι που την έκανε να μοιάζει ακόμα μεγαλύτερη!

Πήγε να φουσκώσει τα χείλη της με σιλικόνη αλλά κάτι δεν πήγε καλά...Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα φρίξετε!

Η Έλεν λέει τώρα ότι έχει μείνει με ένα «προεξέχον» κάτω χείλος και το στόμα της είναι γεμάτο με ουλές – ως αποτέλεσμα, και ότι η εμπιστοσύνη της έχει πάρει την “κάτω βόλτα” και δεν είναι σε θέση να μιλήσει σωστά εξαιτίας των παραμορφωμένων χειλιών της.

Πρόσθεσε: “Το κάτω χείλος στη δεξιά πλευρά κρέμεται ελαφρώς, οπότε όταν κλείνω το στόμα μου, ο αέρας μπαίνει μέσα του και συνεχώς στεγνώνει το στόμα.

Λόγω της οικονομικής της θέσης, λέει ότι δεν έχει άλλη επιλογή παρά να επιστρέψει στον ίδιο χειρουργό για να προσπαθήσει να πάρει το πρόσωπό της πίσω!

Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις…Όταν διαβάσετε τον λόγο θα παγώσετε!

Αυτή η γυναίκα έκανε ολική μεταμόρφωση και ξόδεψε 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις. Όταν διαβάσετε τον λόγο θα παγώσετε!

Μία 24χρονη γυναίκα επιζητώντας να νικήσει τα σημάδια που της άφησε στην ψυχή της το bullying που είχε υποστεί, έδωσε το εξωφρενικό ποσό των 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις ώστε να γίνει αγνώριστη και να τονώσει την αυτοπεποίθησή της. Κάποιες φορές τα αποτελέσματα είναι τρομακτικά σε σημείο που μπορεί να σε συλλάβουν, όπως συνέβη με αυτή την γυναίκα που παραμορφώθηκε!

Η Σελίν Σεντίνο από τη Ζυρίχη υπεβλήθη σε αλλεπάλληλες χειρουργικές επεμβάσεις ενώ μόνο για αυξητική στήθους μπήκε τρεις φορές στο χειρουργείο.

Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις...Όταν διαβάσετε τον λόγο θα παγώσετε!

Όπως ομολογεί, στην εφηβεία της είχε βαρεθεί να τη λένε άσχημη ενώ πολλές φορές έλεγε ψέματα ότι είναι άρρωστη για να μην χρειαστεί να αντιμετωπίσει τους νταήδες που την παρενοχλούσαν.

Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις...Όταν διαβάσετε τον λόγο θα παγώσετε!

Οι ανασφάλειές της την οδήγησαν στο να συγκεντρώσει χρήματα από την εργασία της ως κομμώτρια κι έτσι κατάφερε να πληρώσει για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις...Όταν διαβάσετε τον λόγο θα παγώσετε!

Μέσα σε τέσσερα χρόνια από τον Σεπτέμβριο 2013, η Σελίν έχει υποβληθεί σε τρεις αυξητικές στήθους, μαζί με επεμβάσεις σε μύτη, μάγουλα, χείλη και πηγούνι αλλά και βλέφαρα!

Αυτή η γυναίκα ξόδεψε 40.000 ευρώ σε πλαστικές επεμβάσεις...Όταν διαβάσετε τον λόγο θα παγώσετε!



Source link

Σύνοδος Κορυφής: Περιμένοντας το «τέλος του παιχνιδιού» Previous post Σύνοδος Κορυφής: Περιμένοντας το «τέλος του παιχνιδιού»
Το βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Κουέιντιν Ταραντίνο και Τζένιφερ Άνιστον Next post Το βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Κουέιντιν Ταραντίνο και Τζένιφερ Άνιστον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *