Τόσα εκατοστά θέλουν οι γυναίκες να είναι το πέος για να ικανοποιηθούν! – SEX

Τόσα εκατοστά θέλουν οι γυναίκες να είναι το πέος για να ικανοποιηθούν! - SEX


Ένα από τα ερώτημα το οποίο απασχολεί καθημερινά τους άνδρες είναι “το μέγεθος του πέους μετράει στο σεξ;” με τις απαντήσεις να ποικίλλουν. Τελικά αν μετράει, πόσο πρέπει να είναι για να ικανοποιηθεί μια γυναίκα;

Να θυμίσουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το μέγεθος του πέους!

Οι ειδικές στο να απαντήσουν αν τελικά το μέγεθος τις απασχολεί και με πόσα εκατοστά ανδρικού μορίου είναι καλυμμένες έλαβαν μέρος σε μια έρευνα “Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για το ανδρικό μόριο;”

Η έρευνα την οποία διεξήγαγαν δυο πανεπιστήμια ήταν κάτι παραπάνω από παραστατική, αφού για τις ανάγκες της είχαν κατασκευαστεί 33 διαφορετικά ανδρικά μόρια σε 3D διαστάσεις, διαφορετικών μεγεθών, άοσμα και άκαμπτα -για ευνόητους λόγους- και οι 75 γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 65 ετών κλήθηκαν να απαντήσουν ποιο είναι της αρεσκείας τους.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο μέσος ορος των γυναικών είναι ικανοποιημένος με ένα πέος μήκους 16 εκατοστών και περιμέτρου 11. Αυτό βέβαια ισχύει στις μόνιμες σχέσεις. ‘Οταν πρόκειται για one night stand, τα πράγματα αλλάζουν και οι απαιτήσεις αυξάνονται με τις κυρίες να επιθυμούν μεγαλύτερο πέος και σε μήκος (16,5 εκατοστά) και σε περιφέρεια- ειδικά σε περιφέρεια η οποία ξεπερνούσε τα 13 εκατοστά, πράγμα που σημαίνει ότι κυρίως στις γυναίκες μετράει το πάχος του πέους κάπως περισσότερο από το μήκος.

Οι διαστάσεις αυτές δεν είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν, καθώς ένα μέσο ανδρικό όργανο αγγίζει τα 13 εκατοστά σε μήκος και τα 11 σε πάχος, δηλαδή πέφτει αρκετά κοντά στο ιδανικό που επέλεξαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ μικρό πέος έχει το 2,8% των ανδρών ενώ η πλειοψηφία κινείται στα παραπάνω επίπεδα.

Αν από την άλλη μια γυναίκα είναι απαιτητική και θέλει κάτι εξαιρετικά μεγαλύτερο θα πρέπει να αναζητήσει τον έρωτα στο Κονγκό, τη χώρα που οι άνδρες έχουν τα μεγαλύτερα πέη διεθνώς.

Και όμως τα άστρα επηρεάζουν το… «μέγεθος»! Τα τρία πιο «προικισμένα» ζώδια!

Τα ζώδια το λένε καθαρά: Αυτοί είναι οι τρεις πιο προικισμένοι άντρες. Τι προκαλεί κατάθλιψη σε κάθε ζώδιο;

Ότι η φύση ευθύνεται για όλα τα μεγέθη που μας αφορούν κι ότι ο ουρανός και τα άστρα ακόμη επιστρατεύθηκαν την ώρα που εκείνη μοίραζε εκατοστά.

Ποιοι είναι λοιπόν οι πιο προικισμένοι άντρες του ζωδιακού;

Ζυγός: Σε κάποια άλλα ζώδια μπορεί να υπάρχουν και εξαιρέσεις. Στο Ζυγό όχι. Είναι και ανατομικά προικισμένος και ακούραστος και εξαιρετικά ερωτικός. Επίσης οι Ζυγοί έχουν μια πηγαία τάση να είναι αρρενωποί, να σε ξεσηκώνουν με τη μυρωδιά του σώματός τους και να θέλεις να κρυφτείς στην αγκαλιά τους για πάντα.

Αιγόκερως: Άξιος και ο Αιγόκερως έχει αβαντάζ όχι μόνο στο μέγεθος αλλά και στο σχήμα αφού τα προσόντα του εκτός από μεγάλα αξιολογούνται και ως όμορφα. Συνυπολογίζοντας και το ότι είναι αποτελεσματικά, τα άστρα εξάντλησαν την αγάπη τους στο συγκεκριμένο ζώδιο.

Υδροχόος: Συνήθως νέος, ωραίος και με μεγάλο πέος. Αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία τους απομένει το μεγάλο πέος το οποίο μάλιστα δε χρειάζεται να χειριστούν και με ιδιαίτερα skills, κάνει δουλειά αυτόματα όπως ένα πυροβόλο όπλο.



Source link

Επίδομα παιδιού: Πως θα δίνονται τα 2.000 ευρώ – Τα κριτήρια Previous post Επίδομα παιδιού: Πως θα δίνονται τα 2.000 ευρώ – Τα κριτήρια
«Η γυναίκα τηςΠάτρας» του Γιώργου Χρονά στο θέατρο «Πόλη» Next post «Η γυναίκα τηςΠάτρας» του Γιώργου Χρονά στο θέατρο «Πόλη»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *