Google Pixel 6a vs Google Pixel 7: Ποιο να προτιμήσετε;

google-pixel-6a-vs-google-pixel-7-pio-na-protimisete-θήκες-κινητών-Google

Μια σύγκριση Google Pixel 7 με Pixel 6a θα μπορούσε να είναι πολύ χρήσιμη για όποιον σκέφτεται ποιο από τα τηλέφωνα της Google (θήκες κινητών Google) να αγοράσει. Και με την κυκλοφορία του Pixel 7 από την Google, δεν χρειάζεται να μαντέψουμε ποιες αναβαθμίσεις και δυνατότητες μπορείτε να περιμένετε από την τελευταία ναυαρχίδα.

Παρόλο που το Pixel 6a και το Pixel 7 κυκλοφόρησαν φέτος, τα δύο τηλέφωνα έχουν κάποιες βασικές διαφορές, συμπεριλαμβανομένων των τιμών τους. Το Pixel 6a προσφέρει ήδη στους χρήστες την εμπειρία Pixel στη φθηνότερη δυνατή τιμή, ενώ προσφέρει επίσης μια εξαιρετική εμπειρία φωτογραφίας με κύρια κάμερα 12,2 MP. Δεν είναι περίεργο που θεωρούμε ότι το Pixel 6a είναι το καλύτερο φθηνό τηλέφωνο.

Το Google Pixel 7 κοστίζει περισσότερο —αν και όχι τόσο περισσότερο— ως συσκευή ναυαρχίδα της Google που θέλει να καταταγεί ανάμεσα στα καλύτερα τηλέφωνα Android. Μαζί με το μεγαλύτερο Pixel 7 Pro, το Pixel 7 βασίζεται σε ένα ολοκαίνουργιο τσιπ Tensor για την εισαγωγή ορισμένων νέων λειτουργιών λογισμικού.

Google Pixel 6a vs Google Pixel 7: Διάρκεια ζωής μπαταρίας και φόρτιση

Το Pixel 7 συσκευάζεται σε μπαταρία 4.355 mAh, ενώ η κυψέλη του 6a έχει χωρητικότητα μπαταρίας 4.410 mAh. Με μικρότερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη, μπορείτε να μάθετε πώς το Pixel 7 μπορεί να βελτιώσει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά ίσως η Google βασίζεται στην καλύτερη απόδοση ισχύος του νέου chipset Tensor για να βοηθήσει το νέο της τηλέφωνο.

Google Pixel 6a vs Pixel 7: Σχεδίαση

Θα εντοπίσετε κάποιες ομοιότητες μεταξύ της εμφάνισης του Pixel 6a και του Pixel 7, οι οποίες ακολουθούν τη σχεδίαση που εισήγαγε το Pixel 6. Αυτό σημαίνει μια γραμμή πίσω κάμερας, που χωρίζει το κύριο σώμα του τηλεφώνου. Στην περίπτωση του Pixel 6a, το επάνω τμήμα έχει ελαφρώς φωτεινότερη απόχρωση από το κάτω μέρος του πίνακα.

Το Pixel 7 καταργεί μια δίχρωμη πλάτη με σταθερό χρώμα στην πλάτη του, εκτός από αυτήν την οριζόντια γραμμή κάμερας. Η Google χρησιμοποιεί αλουμίνιο για τη μπάρα της κάμερας, δίνοντάς της ματ φινίρισμα..

Το Pixel 6a διατίθεται σε χρώματα Sage, Chalk και Charcoal, ενώ το Pixel 7 κυκλοφόρησε σε χρώματα Obsidian, Lemongrass και Snow. Το λευκό και το μαύρο είναι κοινά και στα δύο τηλέφωνα, επομένως η μεγαλύτερη διαφορά εδώ είναι η απόχρωση του πράσινου που χρησιμοποιείται για τις προσφορές Sage και Lemongrass. Το πρώτο είναι πιο μέντα, ενώ το δεύτερο έχει χυτό ασβέστη.

Google Pixel 6a vs Pixel 7: Οθόνη

Η Google διαθέτει μια τριάδα τηλεφώνων σε διαφορετικά μεγέθη. Το Pixel 7 Pro διαθέτει μεγάλη οθόνη 6,7 ιντσών, ενώ το Pixel 7 προσφέρει οθόνη 6,3 ιντσών. Το Pixel 6a είναι το μικρότερο της ομάδας με την οθόνη 6,1 ιντσών.

Εκτός από τη διαφορά στο μέγεθος, οι οθόνες είναι πολύ παρόμοιες στα Pixel 7 και Pixel 6a. Και τα δύο είναι πάνελ OLED με ανάλυση Full HD+. Αλλά υπάρχει μια βασική διαφορά στους ρυθμούς ανανέωσης – η οθόνη Pixel 6a μπορεί να ανανεωθεί μόνο στα 60 Hz, όπου το Pixel 7 φτάνει στα 90 Hz. Αυτό θα κάνει πιο ομαλή κύλιση στο πιο ακριβό Pixel.

Google Pixel 6a vs Pixel 7: Κάμερες

Οι κάμερες αποτελούν βασικό μέρος της εμπειρίας Pixel, επομένως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα δύο τηλέφωνα έχουν παρόμοιες δυνατότητες. Και οι δύο διαθέτουν την ίδια ρύθμιση δύο καμερών στο πίσω μέρος, αν και υπάρχει διαφορά όσον αφορά τον κύριο φακό.

Το Pixel 6a είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 12,2 MP με διάφραγμα f/1,7 και κάμερα ultrawide 12 MP. Το Pixel 7 χρησιμοποιεί έναν κύριο φακό 50MP με διάφραγμα f/1.8 και συνδυασμό φακού 12MP υπερευρυγώνιο.

Η κύρια κάμερα 12,2 MP του Pixel 6a έχει μικρότερο οπτικό πεδίο — 77° σε σχέση με το οπτικό πεδίο 82° του Pixel 7. Το οπτικό πεδίο είναι επίσης ευρύτερο στην μπροστινή κάμερα 10,8MP του Pixel 7, η οποία είναι έως και 92,8°. είναι μόλις 84° στην κάμερα selfie Pixel 6a 8MP.

Google Pixel 6a vs Pixel 7: Απόδοση

Όπως αναφέραμε, το Pixel 6a τροφοδοτείται από τον ίδιο επεξεργαστή Google Tensor που έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά Pixel 6. Αλλά το Pixel 7 χρησιμοποιεί το chipset δεύτερης γενιάς από την Google.

Εκτός από τις δυνατότητες της κάμερας, ένα νέο τσιπ Tensor σημαίνει νέες λειτουργίες που βασίζονται σε τεχνητή νοημοσύνη στο Pixel 7. Η φωνητική πληκτρολόγηση δίνει στον Βοηθό Google τη δυνατότητα να προτείνει emoji και η εφαρμογή μηνυμάτων μπορεί να μεταγράφει τα ηχητικά μηνύματα εν κινήσει. Όπως το Pixel 6a, υπάρχει μια λειτουργία Direct My Call που σας δίνει μια λίστα στην οθόνη των επιλογών του καταλόγου σας, αν και εμφανίζεται αμέσως στο Pixel 7.

Ενώ το Tensor G2 υποτίθεται ότι είναι πιο αποδοτικό σε ενέργεια από τον προκάτοχό του – περισσότερο στιγμιαία – η Google δεν έχει εξετάσει το είδος της αύξησης της απόδοσης που θα περίμενε. Αυτή ήταν μια αδύναμη περιοχή για το αρχικό Tensor σε σύγκριση με ισχυρά chipsets όπως το A15 Bionic και το Snapdragon 8 Gen 1, οπότε μας ενδιαφέρει να δούμε αν το Tensor G2 μπορεί να κλείσει το χάσμα απόδοσης.

Google Pixel 6a vs Pixel 7: Συμπέρασμα

Ως έχει, μια αναμέτρηση Pixel 7 εναντίον Pixel 6a αποκαλύπτει μερικές ομοιότητες μεταξύ των οθονών και ορισμένων λειτουργιών λογισμικού. Και ενώ το Pixel 6a παραμένει το Pixel με την καλύτερη αξία, το Pixel 7 φαίνεται ότι πρόκειται να βελτιώσει ό,τι έχει προηγηθεί. Μια πιο ισχυρή κάμερα 50MP, ένα τσιπ Tensor δεύτερης γενιάς που τροφοδοτεί ορισμένες νέες έξυπνες φωτογραφικές μηχανές και φωνητικούς βοηθούς, μια μεγαλύτερη μπαταρία και λειτουργίες όπως το ξεκλείδωμα προσώπου βοηθούν αυτό το νέο τηλέφωνο να ξεχωρίζει.

Δείτε περισσότερα για θήκες κινητών:

 

Previous post “bonusy Bukmacherskie Na Commence 2024 Bez Depozyt
Next post 1win Казино Онлайн С Быстрым Выводом Денег 1 Win Casin

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *