Της έκανε πρόταση γάμου την ώρα των καταδύσεων! Όταν δείτε το βίντεο, θα λυγίσετε! – Sex

Της έκανε πρόταση γάμου την ώρα των καταδύσεων! Όταν δείτε το βίντεο, θα λυγίσετε! - Sex


Μια πολύ διαφορετική κίνηση από αυτήν που έχουμε συνηθίσει στις προτάσεις γάμου, όπως έχει γίνει άλλοτε… στον αέρα, έκανε άνδρας στην εκλεκτή της ζωής του στην Ινδία! Όπως δείχνει το βίντεο, εκείνος διάλεξε ως καταλληλότερη στιγμή την κατάδυσή τους στο νησί Χέϊβλοκ, για να κάνει την κίνησή του.

Η πρόταση αυτή, βέβαια, κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, καθώς το ζευγάρι λατρεύει τις καταδύσεις και η κοπέλα ήταν μάλλον… υποψιασμένη, αφού είναι μαζί από τα 13 τους και ήξερε, ότι θα μπορούσε να τη ζητήσει σε γάμο σε αυτή τη δραστηριότητα. Σε κάθε περίπτωση, η κίνηση ήταν εξαιρετικά ρομαντική και λυγίζει όποιον δει το βίντεο!

Δείτε το:

Κέρδισε το λαχείο και δίνει 70.000 ευρώ σε όποιον άνδρα γίνει το αγόρι της!

Κέρδισε το λαχείο και δίνει 70.000 ευρώ σε όποιον άνδρα γίνει το αγόρι της

Αν ενδιαφέρεσαι είναι 23 ετών και κέρδισε 900.000 ευρώ

Μια τυχερή νικήτρια της λοταρίας Euromillions ανέφερε ότι είναι πρόθυμη να πληρώσει το καινούργιο της αγόρι μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της μετά από σειρά αποτυχημένων ραντεβού. Δείτε και την συγκινητική ιστορία με ένα κοριτσάκι 8 ετών γύρισε σπίτι με 60.000 ευρώ και η εξήγηση της θα σας κάνει να πάθετε ”εγκεφαλικό”!

Η 23χρονη Τζέιν Παρκ από την Σκωτία θα ανοίξει μια καινούργια ιστοσελίδα όπου τα αγόρια μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να γίνουν το αγόρι της ελπίζοντας ότι με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να βρει την αγάπη.

Ο τυχερός θα παίρνει «μισθό» μέχρι και 70.000 ευρώ τον χρόνο για να βγαίνει μαζί της.

Σύμφωνα με διάφορες πηγές, η 23χρονη προβληματίζεται για τα κίνητρα των ανθρώπων που την προσεγγίζουν από την στιγμή που κέρδισε στην λοταρία.

undefined
«Ή Τζέιν είναι καταπληκτική και έχει πολλά να δώσει αλλά από την στιγμή που κέρδισε βρέθηκε μόνη της και έγινε απίστευτα άτυχη», ανέφερε μια πηγή.

«Δεν μπορεί να είναι σίγουρη αν την αγαπούν για εκείνη ή για τον τραπεζικό της λογαριασμό. Έτσι, προτιμάει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα από την αρχή», πρόσθεσε.

Η Τζέιν ήταν μόλις 17 ετών όταν κέρδισε 900.000 ευρώ στην λοταρία.

Χρησιμοποίησε αυτά τα χρήματα για να αγοράσει καινούργια αυτοκίνητα, τσάντες και να φτιάξει τα δόντια της.

Επίσης, έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις στο στήθος και τους γλουτούς της.

Το 2016 η Τζέιν έβγαινε με έναν φιναλίστ του X-Factor, τον Σαμ Κάλαχαν.

Την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε ότι χώρισε από τον 19χρονο ποδοσφαιριστή Τζόρνταν Πιγκότ μέσω του Instagram.

«Ελεύθερη και χοντρή», ήταν η λεζάντα της φωτογραφίας που την έδειχνε με πίτσες και άλλα φαγητά.

Ξόδεψε πάνω απο 50.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει Eξωτική Μπάρμπι’ αλλά έγινε…τέρας! Θα τρομάξετε όταν την δείτε!

Μία αεροσυνοδός, από την Γερμανία, έχει ξοδέψει πάνω από 50,000 σε πλαστικές επεμβάσεις για να γίνει μια ‘Eξωτική Μπάρμπι’. Το αποτέλεσμα ήταν ακριβώς το αντίθετο, αού κατάφερε να καταστρέψει τον εαυτό και την εμφάνισή της!

Η Μαρτίνα Μπιγκ, που λέει πως είναι 28 και το στήθος της έχει μέγεθος 32S, χρησιμοποιεί ενέσεις μαυρίσματος για να πετύχει αυτό το σκούρο χρώμα στο δέρμα της. Άλλη μια κοπέλα που προσπάθησε να γίνει Barbie, αλλά μάταια, είναι και αυτή εδώ.

Η Μαρτίνα , που ισχυρίζεται πως έχει το μεγαλύτερο στήθος στην Ευρώπη, έχει μοναδικά εμφυτεύματα που μπορούν να μεγαλώσουν σε μέγεθος με ενέσεις αλατιού – και λέει πως σχεδιάζει να ξοδέψει και άλλα χρήματα σε επεμβάσεις παρά την ήδη ακραία εμφάνισή της.

Η εθισμένη στο μαύρισμα κάποτε ήθελε να μοιάσει στην Πάμελα Άντερσον ή την Κέιτι Πράις αλλά από τότε πιστεύει πως δεν έχουν αρκετές καμπύλες και λέει πως θέλει να γίνει όσο σκουρόχρωμη γίνεται.

Η Μαρτίνα ξεκίνησε τις επεμβάσεις του 2012, όταν ο φίλος της της πρότεινε να ξεκινήσει το μόντελινγκ. Εννιά εβδομάδες πριν, είχε κάνει και τις πρώτες τις ενέσεις μελανίνης που της είχαν δώσει μία σκούρα απόχρωση. Από τότε ήθελε να γίνεται όλο και πιο σκούρα και να δει ποιο είναι το όριο.

Ξόδεψε πάνω απο 50.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει Eξωτική Μπάρμπι’ αλλά έγινε...τέρας! Θα τρομάξετε όταν την δείτε!

‘Μου αρέσει η αντίθεση του ξανθού ίσιου μαλλιού μου και του σκούρου χρώματος στο δέρμα μου. Μου αρέσει να βλέπω τις αντιδράσεις του κόσμου. Μπορώ να δω τα μεγάλα τους μάτια και τα σοκαρισμένα τους πρόσωπα όταν με βλέπουν.’

Λέει πως δεν θέλει να γίνει μαύρη, αλλά μία ‘μοναδική και εξωτική Μπάρμπι.’ Επίσης λέει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει τις ενέσεις μαυρίσματος.

Ξόδεψε πάνω απο 50.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει Eξωτική Μπάρμπι’ αλλά έγινε...τέρας! Θα τρομάξετε όταν την δείτε!

‘Αρχικά οι θαυμαστές μου δεν μπορούσαν να με καταλάβουν γιατί δεν είχαν ξαναδεί ένα λευκό κορίτσι να αλλάζει το δέρμα του σε τόσο σκούρο μαύρο στο παρελθόν. Τώρα όμως το έχουν συνηθίσει και είναι ενθουσιασμένοι όπως και εγώ.’

Λέει πως δεν προσπαθεί να αλλάξει φυλή και πως δεν πρόκειται να αλλάξει το χρώμα των φρυδιών ή των ματιών της, λέγοντας πως είναι τα μόνα που θέλει να κρατήσει φυσικά.

Ξόδεψε πάνω απο 50.000 ευρώ σε πλαστικές για να γίνει Eξωτική Μπάρμπι’ αλλά έγινε...τέρας! Θα τρομάξετε όταν την δείτε!

Αρχικά, είχε σχεδιάσει να κάνει τις επεμβάσεις για να τονίσει το μπούστο και τα χείλια της, αλλά γρήγορα κατάλαβε πως είχε εθιστεί στο να θέλει να αλλάξει το σώμα της με παράξενους τρόπους.



Source link

Ελένη Μενεγάκη: Αν δείτε πως εμφανίστηκε στα γενέθλια της κόρης της θα πάθετε σοκ! - Sex Previous post Ελένη Μενεγάκη: Αν δείτε πως εμφανίστηκε στα γενέθλια της κόρης της θα πάθετε σοκ! – Sex
Guardian: Αυτό είναι το ελληνικό νησί των ονειροπόλων Next post Guardian: Αυτό είναι το ελληνικό νησί των ονειροπόλων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *