Πως να στυλάρετε ένα τζιν φόρεμα

Πως-να-στυλάρετε-ένα-τζιν-φόρεμα

[vc_row][vc_column][vc_column_text]
Ένα τζιν φόρεμα είναι ένα από εκείνα τα κλασικά βασικά στοιχεία της γκαρνταρόμπας που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και υπάρχει λόγος για αυτό. Είναι ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να έχεις στη ντουλάπα σου γιατί μπορείς να το ντύσεις πάνω ή κάτω ανάλογα με την περίσταση.

Το κλειδί για να φορέσετε ένα τζιν φόρεμα είναι να επιλέξετε το σωστό στυλ και χρώμα, αλλά πρέπει επίσης να βρείτε τα κατάλληλα συμπληρωματικά κομμάτια και αξεσουάρ για να το συνδυάσετε. Τοποθετώντας στρώσεις πάνω και κάτω από το τζιν φόρεμά σας, επιλέγοντας χρώματα έμφασης για να το φορέσετε και βρίσκοντας τρόπους για να δημιουργήσετε μια εντυπωσιακή αντίθεση με αυτό, μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι θα φαίνεστε κομψή και επίκαιρη κάθε φορά που γλιστράτε το φόρεμα.

Σκεφτείτε το ξέβαμμα  του τζιν φορέματος

Το πόσο ξεβαμμένο είναι ένα τζιν είναι πόσο ανοιχτό ή σκούρο είναι το τζιν. Το τζιν κυκλοφορεί σε μια ποικιλία χρωμάτων, αλλά τα περισσότερα τζιν φορέματα είναι συνήθως κάποια απόχρωση του μπλε. Ωστόσο, έχετε ακόμα επιλογές όταν πρόκειται για το βάθος του μπλε. Κάποια πλυσίματα τζιν λειτουργούν καλύτερα για πιο εκλεπτυσμένες εμφανίσεις, ενώ άλλα είναι ιδανικά για ένα χαλαρό ντύσιμο.

Τα σκούρα τζιν τείνουν να έχουν πιο ντυμένη εμφάνιση, επομένως λειτουργούν καλά για τη δουλειά ή για μια βραδινή έξοδο.

Τα πιο ανοιχτόχρωμα τζιν φορέματα έχουν συνήθως πιο casual εμφάνιση, κάτι που τα καθιστά ιδανικά για καθημερινή χρήση.

Τα τζιν φορέματα μεσαίου χρώματος είναι ευέλικτα και μπορούν να λειτουργήσουν για μια ποικιλία εμφανίσεων.

Διατηρήστε το απλό με ένα φανταχτερό μπολουζάκι

Για ζεστό καιρό, ένα τζιν φόρεμα είναι μια ευέλικτη επιλογή.  Ανάλογα με τα αξεσουάρ που θα το συνδυάσετε, μπορείτε εύκολα να τα ντύσετε πάνω ή κάτω, ώστε να είναι ιδανικό τόσο για τη μέρα όσο και για τη νύχτα.

Ένα τζιν φόρεμα είναι μια ιδανική επιλογή για στρώσεις πάνω και κάτω, που σας επιτρέπει να τα μεταφέρετε σε πιο κρύο καιρό.

Το φόρεμα σε στιλ τανκ κάνει επίσης ιδανικά καλύμματα για την παραλία ή την πισίνα.

Επιλέξτε ένα πουκάμισο φόρεμα για μια υπέροχη εμφάνιση

Τα πουκάμισα τείνουν να είναι προσαρμοσμένα και εκλεπτυσμένα. Προσθέστε μια ζώνη για να προσδιορίσετε τη μέση και συνδυάστε τη με αξεσουάρ εμπνευσμένα από ανδρικά ρούχα για ένα ρούχο που είναι κατάλληλο για το σχολείο, ένα χαλαρό περιβάλλον εργασίας ή για τρέξιμο.

Φορέστε ένα τζιν πουκάμισο φόρεμα με σουέτ oxford ή loafers για να αναδείξετε το ανδρόγυνο look.

Επιλέξτε κλασικά μοτίβα, όπως ρίγες ή καρό, για την τσάντα σας και άλλα αξεσουάρ για να διατηρήσετε την εμφάνιση λαμπερή.

Επιλέξτε ένα εφαρμοστό φόρεμα για μια βραδινή έξοδο

Ένα φόρεμα με φόρμα είναι το καλύτερο για ραντεβού ή βραδινή έξοδο. Ένα τζιν φόρεμα σε στυλ μπουστού είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή. Φορέστε το με γόβες ή σφήνες και ένα statement κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια για φλερτ, δραματική εμφάνιση.

Εάν προτιμάτε μια πιο ήρεμη εμφάνιση, ένα τζιν φόρεμα με θήκη είναι μια ιδανική εναλλακτική. Είναι επίσης ένα εφαρμοστό στυλ, αλλά συνήθως έχει υψηλότερο λαιμόκοψη για μεγαλύτερη κάλυψη.

Ένα τζιν φόρεμα σε στυλ wrap είναι ένα άλλο εφαρμοστό στυλ που λειτουργεί καλά για μια βραδινή έξοδο. Είναι μια ιδιαίτερα καλή επιλογή αν έχετε καμπύλες ή κλεψύδρα γιατί τονίζει τη μέση.

Επιλέξτε έντονα χρώματα

Οι έντονες, τολμηρές αποχρώσεις συνδυάζονται ιδιαίτερα με το σκούρο τζιν. Επιλέξτε ένα ζωντανό χρώμα για ένα κομμάτι layering, όπως ένα μπλουζάκι ή μια ζακέτα. ένα αξεσουάρ, όπως ζώνη, κασκόλ ή καπέλο. ή τα παπούτσια σου.

Οι φωτεινές αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε, του κίτρινου, του πορτοκαλί, του πράσινου και του μωβ μπορούν να λειτουργήσουν καλά με σκούρα, μεσαία και ανοιχτόχρωμα τζιν φορέματα.

Να είστε προσεκτικοί όταν συνδυάζετε χρώματα νέον, όπως το ζεστό ροζ ή το πράσινο λάιμ, με ένα τζιν φόρεμα, ειδικά αν πρόκειται για ένα ελαφρύ πλύσιμο. Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να έχει μια πολύ παλιά εμφάνιση.

Προτιμήστε μια απαλή εμφάνιση με παστέλ

Τα παστέλ μπορούν να δώσουν στο τζιν μια πιο θηλυκή αίσθηση. Αν προτιμάτε μια πιο συγκρατημένη εμφάνιση, φορέστε το τζιν φόρεμά σας με παστέλ τόνους. Προσθέστε ένα κολιέ με χάντρες σε απαλό ροζ, μπλε και μέντα ή ρίξτε με το φόρεμά σας ένα ζευγάρι απαλά κίτρινα μπαλαράκια.

Ενώ οι παστέλ αποχρώσεις μπορούν να συνεργαστούν με ένα τζιν φόρεμα σε σχεδόν οποιοδήποτε πλύσιμο, συνδυάζονται καλύτερα με σκούρο και μέτριο πλύσιμο, επειδή δημιουργεί μεγαλύτερη αντίθεση.

Στυλάρετε το φόρεμα με edgy κομμάτια

Δώστε μια τολμηρή αίσθηση στο ντύσιμο σας με σκληρά αξεσουάρ. Εάν το τζιν φόρεμά σας είναι λίγο πολύ απλό ή απλό, η προσθήκη μερικών νευρικών αξεσουάρ σε αυτό μπορεί να του δώσει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Το λείο δέρμα δημιουργεί μια ωραία αντίθεση με το τζιν, οπότε απλώστε ένα δερμάτινο μπουφάν πάνω του ή συνδυάστε ένα δερμάτινο βραχιόλι με μανσέτα. Τα αιχμηρά αξεσουάρ, όπως το κολιέ, τα σκουλαρίκια ή η τσάντα, μπορούν επίσης να συνεργαστούν καλά με ένα τζιν φόρεμα.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:” use_theme_fonts=”yes”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]

Previous post Самая дешевая криптовалюта: Список криптовалют: новые валюты, их стоимость и курс
Next post Лучшие Площадки Ido Токенсейлов: Мой Рейтинг

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *