Το βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Κουέιντιν Ταραντίνο και Τζένιφερ Άνιστον

Το βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Κουέιντιν Ταραντίνο και Τζένιφερ Άνιστον


Ανακαλύφθηκε ξανά ένα χαμένο βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Κουέντιν Ταραντίνο και Τζένιφερ Άνιστον.

Το Steven Spielberg’s Director’s Chair κυκλοφόρησε το 1996 ως παιχνίδι προσομοίωσης σε CD-ROM που επινοήθηκε από τις Knowledge Adventure και DreamWorks Interactive. Επέτρεπε στους παίκτες να δημιουργήσουν τη δική τους ταινία χρησιμοποιώντας διαθέσιμα βίντεο, ενώ ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ προσέφερε χρήσιμες συμβουλές για τη δημιουργία κινηματογραφικών έργων.

Το κινηματογραφικό υλικό που ήταν διαθέσιμο προς επεξεργασία είχε γυριστεί ειδικά για το παιχνίδι και παρουσιάζει τον Ταραντίνο σε έναν σπάνιο ρόλο, ως φυλακισμένο καταδικασθέντα σε θάνατο. Η Άνιστον υποδύεται τη φίλη του, η οποία δίνει αγώνα ενάντια στο χρόνο για να αποδείξει την αθωότητά του, ενώ εμφανίζονται επίσης οι μάγοι Πεν και Τέλερ και η ηθοποιός Κάθριν Χέλμοντ.

Το υλικό που είχε θεωρηθεί χαμένο ανακαλύφθηκε πρόσφατα και μετατράπηκε σε παιχνίδι τύπου «επιλέξτε τη δική σας περιπέτεια».

Ο προγραμματιστής παιχνιδιών, Πάολο Πεντερτσίνι, δημιούργησε τη νέα εκδοχή, η οποία επιτρέπει στους παίκτες να κάνουν κλικ στα πλάνα με τους Ταραντίνο και Άνιστον και να αποφασίζουν τι πρέπει να κάνουν. 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Source link

Πήγε να φουσκώσει τα χείλη της με σιλικόνη αλλά κάτι δεν πήγε καλά...Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα φρίξετε! - Sex Previous post Πήγε να φουσκώσει τα χείλη της με σιλικόνη αλλά κάτι δεν πήγε καλά…Όταν δείτε το αποτέλεσμα θα φρίξετε! – Sex
Το βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Κουέιντιν Ταραντίνο και Τζένιφερ Άνιστον Next post Το βιντεοπαιχνίδι με πρωταγωνιστές τους Κουέιντιν Ταραντίνο και Τζένιφερ Άνιστον

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *